Tips in de buurt

Home/Tips in de buurt
Tips in de buurt2020-01-03T14:52:03+00:00

Tips voor een trip:

Vanuit Nieuwvliet-Bad bereik je de prachtigste en meest bijzondere bestemmingen voor een dagje uit. Zowel voor volwassenen als voor kinderen is er in de omgeving van Nieuwvliet-Bad heel veel te doen.

Walcheren en Noord- en Zuid Beveland

Zo kun je vanuit Breskens te voet of met de fiets overvaren naar de eilanden Walcheren en Noord- en Zuid Beveland. Er zijn prachtige fietsroutes waarbij je een bezoek brengt aan de steden Middelburg, Vlissingen en Veere.

Door hier te klikken bezoek je de website van VVV Zeeland

Rotterdam

Als je wat langer in Zeeuws-Vlaanderen bent is ook een bezoek aan de moderne metropool Rotterdam heel bijzonder. De bootverbinding brengt je vanuit Breskens naar NS Station Vlissingen. Met de trein reis je vervolgens in ruim anderhalf uur naar de grootste havenstad ter wereld.

Door hier te klikken bezoek je de website van Rotterdam

Brugge

Ook Brugge is een bijzonder mooie stad om te bezoeken!

Zeer de moeite waarde is een bezoek aan Brugge, deze stad is UNESCO werelderfgoed en ligt op slechts 30 autominuten van Nieuwvliet-Bad.

Deze Middeleeuwse stad is uniek en uitnodigend voor een intensieve verkenning te voet waarbij je zeker ook zult kennismaken met de bourgondische levensstijl van de Bruggenaren.

Door hier te klikken bezoek je de website van Brugge

Damme

Dichterbij vind je de Stad Damme, weliswaar kleiner dan Brugge maar schitterend ingeklemd tussen de oude grachten en wallen. Een wandeling rond de stad is zeer de moeite waard. In de oude hoofdstraat tref je een aantal smakelijke restaurants.

Door hier te klikken bezoek je de website van Damme

Gent

Gent ademt geschiedenis en treft jou zeker in het hart. De stad is een aaneenschakeling van schoonheid en daarnaast vooral ook een pleisterplaats voor levensgenieters. De verschillende wandelroutes leiden jou door de kleine straatjes en steegjes langs de bijzonder plekjes van de oude stad en nemen je eeuwen terug mee in de tijd.

Door hier te klikken bezoek je de website van Gent

Paardrijden op het strand

Ponystappen voor de kleintjes, een strandrit met paarden en speciale arrangementen voor groepen. Ook stalling voor je eigen paard tijdens je Nieuwvliet-Bad vakantie!

Door hier te klikken bezoek je de website van Manege Nieuwvliet

Plopsaland De Panne

Kabouter Plop, Samson & Gert en Bumba ontvangen je met open armen in Plopsaland De Panne. Met meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties staat Plopsaland garant voor een onvergetelijke dag voor klein en groot!

Door hier te klikken bezoek je de website van Plopsaland De Panne

Bootvaartochten

Rederij De Festijn organiseert vanuit de haven van Breskens diverse bootvaartochten. Bijvoorbeeld een vaartocht naar de zeehondjes die lekker zwemmen in het water of liggen te zonnen op de zandbanken. De rondvaart duurt ongeveer 1.5 uur en is leuk en leerzaam.

Door hier te klikken bezoek je de website van Rederij de Festijn

Zoo Antwerpen

Zoo Antwerpen is de oudste dierentuin van Belgie en zelfs een van de oudste dierentuinen ter wereld. De prachtige dierentuin trekt meet dan één miljoen bezoekers per jaar. Je maakt er kennis met ruim 450 diersoorten en 5000 dieren!

Door hier te klikken bezoek je de website van Zoo Antwerpen

Met een solex of scooter langs de kust

Na een korte uitleg over de route en je e-scooter of e-solex kan het plezier beginnen. Over de duinen, door de diverse dorpen, langs natuurgebieden en natuurlijk door de weidse polders van Zeeuws-Vlaanderen. En onderweg natuurlijk volop genieten van de vele terrassen langs de route.

Door hier te klikken bezoek je de website van Rent & Joy

Ga naar de bovenkant