Omgeving

Home/Omgeving
Omgeving2020-01-03T14:47:35+00:00

Huisje boeken in Zeeland

Zin om een paar dagen er lekker tussenuit te gaan, kom dan eens naar de Noordzeekust. Omdat de zon hier meer uren maakt dan elders in Nederland, is het heerlijk vertoeven in Nieuwvliet-Bad.

Beachresort Nieuwvliet-Bad

Op het beachresort Nieuwvliet-Bad staan een groot aantal vakantiewoningen, waarvan deze. Uiteraard willen we jou een zo leuk mogelijk verblijf geven in dit sfeervolle vakantiehuis, daarom zal het je aan niets ontbreken.

Een gezellig en sfeervol ingerichte woonkamer, een paar mooie slaapkamers en een ruime tuin. Op een kleine 350 meter van het strand en naast de leuke plaatsen zoals Cadzand, Knokke-Heist en Zeebrugge. Aan de andere kant Groede, Nieuwe Sluis en Breskens.

Fietsen door Zeeland

Gezellig fietsen door Zeeland. Dichtbij Cadzand en Breskens. Daarom kun je de leukste fietstochten maken in de buurt van dit vakantiehuisje.

Een vakantiehuisje boeken

Wil je een vakantiehuisje boeken, voor een heerlijke vakantie? Boek dan jouw vakantiehuisjes via deze site. Klik hier!

Een vakantiewoning huren

Een vakantiewoning huren, een weekend, een midweek een hele week of een langere periode?Klik hier!

Een huisje huren voor 6 personen

Ben je met maximaal 6 personen in voor een leuke vakantie naar Zeeland, dan biedt dit huisje jou hele mooie faciliteiten

6 persoonshuisjes

Deze leuke vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 volwassenen. Gelegen op nog geen 350 meter van zee, is dit zeer dicht bij het strand! Slechts enkele minuten lopen en je loopt de Noordzee in!

huisje met tuin

Rondom deze woning licht een ruime tuin. Na een dagje strand of de omgeving afstruinen is het heerlijk om lekker bij te komen in deze mooie tuin

Huis dicht bij het strand

Het huis op Beachresort Nieuwvliet-Bad ligt niet bij de zee vandaan. Op slechts 350 meter vind je een van de mooiste stranden van Nederland.

Niet ver van de zee

De woning ligt eigenlijk naast de kust. Op een steenworp afstand van de kust vind je dit huis.

Wat kun je er allemaal doen in de buurt

Nieuwvliet-Bad is gelegen in het zuidelijkste deel van de provincie Zeeland, ligt ten zuiden van de Westerschelde en wordt begrensd door de Belgische provincies West- en Oost Vlaanderen.

Op het brede strand dat grenst aan het park vind je geen strandpaviljoens of verhuur van strandstoelen en parasols. Loop je tien minuten verder door dan tref je de toeristische gezelligheid met een hapje en een drankje. Fietsend (of met de auto) bereik je in korte tijd de drukke toeristische stranden van Groede en Cadzand-Bad. Ook de bekende Belgische kustplaats Knokke is snel bereikbaar.

Voor de dagelijkse boodschappen zijn er supermarkten en winkels in Breskens, Oostburg en Sluis. De nabijgelegen strandpaviljoens serveren uitstekende maaltijden en behoren tot de beste aan de Nederlandse kust.

De verdronken Zwarte Polder

De verdronken polder is een beschermd natuurgebied dat wordt beheerd door Het Zeeuwse Landschap. Het natuurgebied met strand, duin en struweel is een uniek leefgebied voor veel vogel- en plantensoorten.

Bezoek de website door hier te klikken

Het Zwin

Zeeuws-Vlaanderen is met zijn uitgestrekte stranden een geliefde bestemming van badgasten en natuurliefhebbers. De regio heeft twee belangrijke natuurgebieden. Het Zwin, in het westen, is een bekende vindplaats van 40 miljoen jaar oude haaientanden. Verder vind je in het Zwin een grote rustplaats. Onder andere honderden ooievaars vind je in het gebied van deze rustplaats. Vogels trekken lang de kust voor Noord naar Zuid en gebruiken onder andere Het Zwin om op adem te komen en vervolgens na enige tijd weer verder te vliegen.

Bezoek de website door hier te klikken

De directe omgeving van Nieuwvliet-Bad

Wandelend of fietsend door Zeeuws-Vlaanderen kom je in plaatsen zoals artistiek Groede of de oude vesting Retranchement. Ook in vestingsteden zoals Hulst of Sluis. Wie de toeristische sfeer dichtbij wil zoeken gaat naar het gezellige Cadzand-Bad dat zich de laatste jaren in de richting van een mondaine badplaats ontwikkelt. Sluis heeft een ongekend groot winkelaanbod. Zeven dagen per week kun je er uitgebreid shoppen en tussendoor even genieten op één van de vele terrasjes.
Graag vertellen we je meer over de dorpen en steden in Zeeuws-Vlaanderen. Daarom is een bezoek aan de website van het VVV Zeeland aan te bevelen.

Bezoek de website door hier te klikken

Het verdronken land

Het Verdronken Land van Saeftinghe, in het oosten, is het grootste schorrengebied van Europa. Zeeuws-Vlaanderen ligt tegen België aan en heeft daardoor een Bourgondische sfeer. Toch doen de stranden, duinen en uitgestrekte polders heel Zeeuws aan.

Bezoek de website door hier te klikken

Wandelend of fietsend door Zeeuws-Vlaanderen kom je in plaatsen zoals artistiek Groede of de oude vesting Retranchement. Maar ook in vestingsteden zoals Hulst of Sluis.

Wie de toeristische sfeer dichtbij wil zoeken gaat naar het gezellige Cadzand-Bad dat zich de laatste jaren in de richting van een mondaine badplaats ontwikkelt. Sluis heeft een ongekend groot winkelaanbod. Zeven dagen per week kunt er uitgebreid shoppen en tussendoor even genieten op één van de vele terrasjes.

Graag vertellen we je meer over de dorpen en steden in Zeeuws-Vlaanderen. Echter om een compleet beeld te krijgen kun je het best een bezoek brengen een de website van VVV Zeeland.

Bezoek de website door hier te klikken

Ga naar de bovenkant